A tak si tu žijemaneb soužití s vyzrálou ruskou inženýrkou v praxi

Slečna inženýrka v kuchyni poprvé

Publikováno 17.12.2011 v 16:45 v kategorii Jídelníček, přečteno: 200x

Proti tomuto je i Babica žabař!
Vezměte něco. Je prakticky jedno co (v drtivé většině případů to budou brambory, občas trocha cibule).
Přidejte tam něco jiného (nemáte-li něco jiného, přidejte klidně více brambor nebo cibule. Poštěstí-li se, můžete přidat plátek sýra). 
Dejte to na pánev. (nezajímejte se o to, zda je ta pánev pro to příliš velká nebo malá - použijte prostě pánev). 
Zalijte vodou až k okraji pánve. 
Uvařte to (opět je jedno, jestli se tento druh potraviny vařit má nebo ne, prostě to uvařte, i kdyby to měla být vanilková zmrzlina).
Až budete mít dojem, že se to vaří, nechte to vařit. Až budete mít dojem, že to je uvařené, nechte to vařit. Až se objem vody začne drasticky zmenšovat, stále to nechte vařit. 
Jakmile se všechna voda vyvaří, nechte to vařit. (ano, bystřejší z vás správně připomínají, že nyní už to není vaření, nýbrž škvaření).
Jakmile budete mít dojem, že už se to začíná připékat, stále to nechte škvařit.
Po nějaké době (zvolte takovou dobu, která je asi tak 3x delší než nejdelší vámi představitelná doba vaření; dejte si pozor, aby byla doba dostatečně dlouhá k zamoření celého privátu smradem) pánev ze sporáku sundejte, plyn zastavte a produkt nechte vychladnout.
Hotový produkt konzumujte. Je možné dochutit kečupem (opět bez ohledu na to, o jaký produkt se vlastně jedná).
Přejeme dobrou chuť!

Komentáře

Celkem 1 komentář

  • Anonymní 09.02.2012 v 19:11 To je tak na vyhoření...


  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?



Tento blog se v žádném případě nesnaží někomu ublížit, někoho pomluvit či jinak poškodit. Neměl by v žádném případě vyznít rasisticky, xenofobně či jinak nepřístojně.